Systemisch werk: familieopstellingen


•    Kom je in je leven steeds weer hetzelfde thema tegen?

•    Lukt het niet om bepaalde patronen te doorbreken?

•    Ervaar je veel spanningen en conflicten binnen je relatie?

•    Vraag je je af hoe je je beter op kunt stellen naar een collega of werkgever?

•    Sta je voor een lastige keuze en zoek je een manier om hier meer zicht op te krijgen?


Is één van deze vragen herkenbaar? Wellicht kan een familieopstelling je verder helpen. Dit is een bijzondere manier van werken die, zonder veel woorden, laat zien wat er ten grondslag ligt aan steeds terugkerende patronen. 

Bij een familieopstelling bekijken we jouw vraag en situatie in relatie tot de mensen binnen je systeem, zoals het gezin van herkomst, het huidige gezin of een team van collega’s op het werk. Hierdoor krijg je meer zicht op verborgen verbanden en dynamieken binnen jouw systeem. 

Familieopstelling bijwonen

Voor alle betrokkenen is het werken met familieopstellingen indrukwekkend, bijzonder en leerzaam. Om echt te kunnen begrijpen wat een familieopstelling inhoudt, is het belangrijk om dit een keer bij te wonen. Het is als het beschrijven hoe een ijsje smaakt; je kunt er zoveel over zeggen, maar je weet pas echt hoe het ijsje smaakt als je het zelf geproefd hebt. 

Heb je interesse in het bijwonen van een familieopstellingendag?
Samen met collega Clementine de Jonge ( www.truecolourscc.nl) organiseer ik middagen en dagen waarop we 2-4 familieopstellingen begeleiden. We beginnen met een korte uitleg over systemisch werken en familieopstellingen. U heeft geen voorkennis nodig om aan deze (mid)dag deel te nemen. 

Je kunt zich opgeven voor een opstellingen(mid)dag als je een vraag zou willen inbrengen, als je deel wilt nemen aan een opstelling van iemand anders of als je benieuwd bent naar een familieopstelling, maar liever eerst een keer alleen komt kijken. Het bijwonen van een familieopstelling is voor iedereen indrukwekkend en waardevol, ook voor wie tijdens deze dag geen eigen vraag inbrengt voor een opstelling.

De kosten voor het bijwonen van een familieopstelling zijn €60 voor een middag en €90 voor een hele dag (inclusief eenvoudige lunch). Iedereen is van harte welkom, de ruimte voor het inbrengen van een vraag is echter beperkt en zal op volgorde van aanmelding plaatsvinden.

Helaas is het door de huidige omstandigheden niet mogelijk om een dag voor familieopstellingen te organiseren. Maar wil je je alvast aanmelden voor een familieopstelling zodat we je op de hoogte kunnen houden of heb je een vraag, neem dan gerust contact op. Dit kan via het contactformulier of telefonisch (06-41147826).

Werktijden:

Maandag       8.00u-17.00u
Dinsdag         8.00u-17.00u
Woensdag     gesloten
Donderdag    8.00u-17.00u
Vrijdag           gesloten
Weekend       gesloten

Contactgegevens

Weezenhof 3526, 6536 HB Nijmegen  Routekaart
06-41147826
Contactformulier
© Psychologenpraktijk voor autisme Nijmegen | Met gebouwd door: Numaga-Design, Nijmegen.