Systemisch werk: familieopstellingen


•    Komt u in uw leven steeds weer hetzelfde thema tegen?

•    Lukt het niet om bepaalde patronen te doorbreken?

•    Ervaart u veel spanningen en conflicten binnen uw relatie?

•    Vraagt u zich af hoe u zich beter op kunt stellen naar uw collega of werkgever?

•    Staat u voor een lastige keuze en zoekt u een manier om hier meer zicht op te krijgen?


Is één van deze vragen voor u herkenbaar? Wellicht kan een familieopstelling u verder helpen. Dit is een bijzondere manier van werken die, zonder veel woorden, laat zien wat er ten grondslag ligt aan steeds terugkerende patronen. 

Bij een familieopstelling bekijken we uw vraag en situatie in relatie tot de mensen binnen uw systeem, zoals het gezin van herkomst, het huidige gezin of een team van collega’s op het werk. Hierdoor krijgt u meer zicht op verborgen verbanden en dynamieken binnen uw systeem. 

Familieopstelling bijwonen

Voor alle betrokkenen is het werken met familieopstellingen indrukwekkend, bijzonder en leerzaam. Om echt te kunnen begrijpen wat een familieopstelling inhoudt, is het belangrijk om dit een keer bij te wonen. Het is als het beschrijven hoe een ijsje smaakt; je kunt er zoveel over zeggen, maar je weet pas echt hoe het ijsje smaakt als je het zelf geproefd hebt. 

Hebt u interesse in het bijwonen van een familieopstellingendag?
Samen met collega Clementine de Jonge ( www.truecolourscc.nl) organiseer ik middagen en dagen waarop we 2-4 familieopstellingen begeleiden. We beginnen met een korte uitleg over systemisch werken en familieopstellingen. U heeft geen voorkennis nodig om aan deze (mid)dag deel te nemen. 

U kunt zich opgeven voor een opstellingen(mid)dag als u een vraag zou willen inbrengen, als u deel wilt nemen aan een opstelling van iemand anders of als u benieuwd bent naar een familieopstelling, maar liever eerst een keer alleen komt kijken. Het bijwonen van een familieopstelling is voor iedereen indrukwekkend en waardevol, ook voor wie tijdens deze dag geen eigen vraag inbrengt voor een opstelling.

De kosten voor het bijwonen van een familieopstelling zijn €60 voor een middag en €90 voor een hele dag (inclusief eenvoudige lunch). Iedereen is van harte welkom, de ruimte voor het inbrengen van een vraag is echter beperkt en zal op volgorde van aanmelding plaatsvinden.

Wilt u zich aanmelden voor een familieopstelling of hebt u een vraag, neem dan gerust contact op. Dit kan via het contactformulier of telefonisch (06-41147826).

Werktijden:

Maandag     8.30u-15.00u
Dinsdag       8.30u-15.00u
Woensdag   8.30u-12.30u
Donderdag  8.30u-17.00u
Vrijdag         8.30u-15.00u
Weekend        gesloten

Contactgegevens

Weezenhof 3526, 6536 HB Nijmegen  Routekaart
06-41147826
Contactformulier
© Psychologenpraktijk voor autisme Nijmegen | Met gebouwd door: Numaga-Design, Nijmegen.