Mijn naam is Iris Wiltink. Ik ben geboren in Nijmegen op 16 september in 1993 en houd van dieren, schrijven en hardlopen. Ik woon samen met zusterpoezen Zoë en Misty.

Al vanaf het moment dat ik kon schrijven, schreef ik kleine verhalen die uiteindelijk hebben geleid tot mijn eerste boek "Meisje waarom doe jij zo dom?" Deze is uitgebracht toen ik 12 jaar was. Hiermee heb ik in de lokale krant gestaan.

Ik had de smaak te pakken en ben mezelf verder gaan ontwikkelen, waardoor op mijn negentiende mijn tweede boek op de markt is gekomen "Liefs, je zoon Groeten uit de bajes". En een aantal jaar later mijn derde boek "Sorry is niet genoeg!".

Daarna heb ik een lange periode niet geschreven omdat ik het simpelweg te druk had met mijn hoofd boven water houden. Ik heb het schrijven weer opgepakt toen ik met een burn-out thuis kwam te zitten en weer zeeën van tijd had. 

Ik ben begin dit jaar begonnen met het schrijven van een autobiografische roman waarin ik vertel waar ik dagelijks tegenaan loop vanwege mijn autisme, wat uiteindelijk zelf geleid heeft tot mijn burn-out.

Met de column die ik hieronder iedere maand met jullie deel, wil ik jullie een beetje meenemen in mijn dagelijkse strubbelingen. Op deze manier hoop ik jullie te laten zien hoe het voor mij is om te leven met autisme..

Ik wens jullie veel leesplezier! 


Column De deurbel

Column De flessenautonaat

Column Vrijwilligerswerk bij het dierenasiel

Column Autorijden

Column Middagdutje

Column Samenwerken

Column Oud en nieuw

Column Hoe het voelt

Column Verliefdheid

Column Een dagje dierentuin

Column Zoe en Misty

Column Uitnodiging

Column Zeeland

Column Verjaardag

Column Verhuizing

Column Nieuw avontuur

Werktijden:

Maandag       8.00u-17.00u
Dinsdag         8.00u-17.00u
Woensdag     gesloten
Donderdag    8.00u-17.00u
Vrijdag           gesloten
Weekend       gesloten

Contactgegevens

Weezenhof 3526, 6536 HB Nijmegen  Routekaart
06-41147826
Contactformulier
© Psychologenpraktijk voor autisme Nijmegen | Met gebouwd door: Numaga-Design, Nijmegen.